Liikenneturvallisuustapahtuma Uudessakaupungissa

Nybrok Oy järjesti tammikuun 21. päivä liikenneturvallisuustapahtuman Uudenkaupungin kauppatorilla, aivan yrityksen toimipisteen ikkunan alla. Tapahtumaan oli kutsuttu kaikki Uudenkaupungin taajaman alakoulut, sekä esikoululaiset ja yhteensä tapahtumaan ilmoittautui lähes 600 oppilasta opettajineen. Melkein kaikki myös saapuivat paikalle lähes 20 asteen pakkasesta huolimatta.

Netti1

Tapahtumassa oli esillä Nybrokin ajoneuvoyhdistelmä, jonka traileriin oli rakennettu ”laboratorio”, jossa havainnollistettiin heijastamattoman ja heijastimilla varustetun pyöräilijän ero. Lisäksi yhdistelmän ympärille oli keilojen avulla esitetty kuljettajan näkökenttä, sekä kuolleet kulmat. Kaikki halukkaat pääsivät myös tutustumaan rekka-auton ohjaamoon ja jokaiselle jaettiin tapahtuman päätteeksi hienot rekka-aiheiset heijastimet.

”Tapahtuma oli todella hyvä ja tärkeä. Varsinkin rekan sisällä olleet pyöräilijät jäivät mieleen ja niistä on lasten kanssa keskusteltu useaan otteeseen”, kertoo Marika Heino Päiväkoti Tilkkutäkistä.

Seuraavana päivänä tapahtumaa jatkettiin vielä hieman karsitummalla versiolla Uudenkaupungin keskustan ulkopuolisissa kouluissa ja päiväkodeissa.
Netti3
Nybrok kiittää kaikkia tapahtumaan osallistuineita!