Kuljetuspalvelut

  • Trailerkuljetukset kappaletavaralle, osakuormille ja täysille kuormille Manner-Euroopan liikenteessä.
  • Trailer- ja täysperävaunukuljetukset Ruotsin liikenteessä.
  • Kuljetusten vaatima huolinta edustajiemme kautta.

Kuljetuspalvelulta kysytään nykyään nopeuden lisäksi myös joustavuutta ja sopeutumista alati muuttuviin tarpeisiin. Nybrok Oy on suomalainen kuljetusliike, joka tarjoaa kuljetuspalvelua yrityksille asiakkaan ehdoilla. Kuljetuspalvelumme on erikoistunut nimenomaan vaativiin, aikataulutettuihin kuljetuksiin. Toimitamme kuljetukset nopeasti määränpäähän niin Skandinaviassa kuin Keski-Euroopassa.


Kuljetuslupauksemme

NOPEUS & TÄSMÄLLISYYS

Vaativatkin kuljetukset aina oikeaan aikaan oikeaan paikkaan. Nybrok Oy kuljetusliike on erikoistunut täsmätoimituksiin. Tilaamasi toimitus on perillä oikeassa paikassa sovitulla kellonlyömällä. Nopeus ja täsmällisyys perustuvat vuosikymmenien myötä kehitettyyn reititykseen ja laajaan yhteistyökumppaniverkostoon. Edellytämme kaikilta kuljetuspalveluita tarjoavilta kumppaneiltamme samaa, mitä itseltämmekin. Ei sen vähempää. Kuljetus on perillä silloin, kun sitä eniten tarvitset, tai halutessasi jo aikaisemmin.

HUOLENPITO & JOUSTAVUUS

Tavoitettavissa 24/7. Muuttuvassa maailmassa myös suunnitelmat voivat muuttua. Kuljetus joustaa tällöin toimituksesi mukaan. Ajojärjestelijämme valvovat kuljetuskalustomme liikkeitä ympäri vuorokauden. Tämä tarkoittaa, että toimitusaikaasi voidaan järjestellä jopa kuljetuksen aikana.

LAATU

Huippukuljetuskalusto huippuosaajien käsissä. Ilman asianmukaista kuljetuskalustoa ei yksikään kuljetusliike voi väittää olevansa alansa paras. Me uskomme aidosti, että pystymme palvelemaan asiakastamme paremmin, kun käytössämme on jatkuvasti uusiutuva moderni kuljetuskalusto. Kuljetuspalvelumme laatu on tunnustettu ISO 9001:2008 sertifikaatilla.

Ilman logistiikka-alan ammattilaisia ei hienoinkaan kuljetuskalusto kulje. Siksi panostamme myös henkilökuntamme osaamiseen ja hyvinvointiin. Ympäristöä unohtamatta. Haluamme olla sinulle vihreämpi kuljetusvaihtoehto. Siksi toiminnallemme on myönnetty myös ISO 14001:2004 ympäristösertifikaatti.

Kuljetuspalvelut

Kuljetuspalvelut

Kuljetuspalvelut