Nybrok Oy – Tietoa yrityksestämme

yritys

Nybrok Oy on yrityksiä palveleva kansainvälisiin kuljetuksiin erikoistunut kuljetusliike. Kuljetamme kaikkea ja kaikkialle Eurooppaan. Nybrok Oy kuljettaa mm. talopaketteja, sahatavaraa, ajoneuvoteollisuuden tuotteita ja erilaista kappaletavaraa.

Modernilla kalustollamme pystymme vastaamaan kaikkein vaativimpiinkiin kuljetustarpeisiin. Suurikokoisiin megatrailereihin mahtuu enemmän tavaraa perinteisiin trailerikokoihin verrattuna. Tämän ansiosta tavarakohtainen kustannus pysyy hyvin kohtuullisena. Ammattitaitoisella henkilökunnallamme on vuosien kokemus, asiakaslähtöinen toimintatapa sekä kattava kielitaito, jotta kuljetustilaukset voidaan toimittaa luotettavasti ja aikataulun mukaan perille.

Kun valitset logistiikkakumppaniksesi Nybrok Oy logistiikkapalvelut varmistat, että tilauksesi on aina perillä juuri silloin, kuin siitä sovittiin. Aina ajan tasalla olevat logistiikkapalvelumme perustuvat laajaan yhteistyökumppaniverkostoon ja vuosien varrella hiottuun reititykseen. Asiakaspalvelijamme valvovat tilaustasi ympäri vuorokauden, viikon jokaisena päivänä. Tilauksesi on aina hyvissä käsissä.

Nybrok Oy logistiikka- ja kuljetuspalvelut – kuljetukset teidän eduksenne!

Yrityksen historia

Nykyisen Nybrok Oy:n juuret ovat lähtöisin vuodelta 1972, jolloin perustettiin Uudenkaupungin Terminaali Oy. Yrityksen toimiala oli kotimaan kuljetukset, huolinta ja laivanselvitys sekä terminaalitoiminta.

Yrityksen toimittua 10 vuotta otettiin ensimmäinen askel kohti kansainvälistä kuljetustoimintaa aloittamalla liikenne Ranskaan. Samassa yhteydessä yrityksen nimi muutettiin kansainväliseen toimintaan sopivammaksi ja näin Nybrok Oy sai alkunsa.

Nybrok Oy laajensi ripeään tahtiin liikennöintialuettaan. Tänä päivänä kuljetukset ulottuvat Skandinaviasta Manner-Eurooppaan monipuolisella kalustolla.

Nybrok Oy on yksityisomistuksessa oleva suomalainen yritys, jonka päätoimipaikka on Uudessakaupungissa.